Koop uw isolatie, gevelsteen of dakbedekking

Alleen met onberispelijk materiaal bouwt u écht duurzaam. Bouwfirma Pauwels uit Geel levert u de basis voor constructies die weer en wind doorstaan. Al sinds 1960 voorzien wij u van uiteenlopende isolatiematerialen, klinkers en dakpannen. En van snelbouwstenen, sierkiezels of schuttingen.

 

 Woont u in de ruime regio Geel (Turnhout, Olen, Mol, Herentals, Kasterlee)? Kom dan snel een kijkje nemen in de vernieuwde toonzaal en klinkertoonpark

Eigen centrale voor stabilise-chap-droge beton-mortel

Wilt u een stevige ondervloer leggen? Dan laten wij onze betoncentrale op volle toeren draaien! Voor een groot oppervlak of voor een klein plekje: wij zetten onze machine graag voor u in gang.

En legt u de fundamenten van uw droomwoning? Dan creëren wij voor u (droog)beton waarop uw huis geen millimeter verschuift.

Bouwgereedschap voor uw voltallige ploeg

Werkt u als verantwoordelijke in de bouw? Rust uw werkplaats dan uit met betrouwbaar materiaal. En laat uw team met de slimste wapens ten strijde trekken. Bij Pauwels vindt u schoppen, schoren en waterpassen. En truwelen, betonmolens of metselaarsprofielen. Ontdek ons volledige aanbod voor de professionele markt.

 

Zoekt u bouwmaterialen die uitblinken in degelijkheid? Vraag uw gratis offerte aan bij Pauwels uit Geel!